Springfjærmadrass

Mangler du en ny madrass? Med en springfjærmadrass fra Møbel24.no er du sikret kvalitet og god komfort om natten. Se alle våre madrasser her.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Springfjærmadrasser

Sover du godt om natta? Hvis du har problemer med å få en god natts søvn,kan det henne, at madrassen din ikke er så god, som den bør være. Kanskje du skal lete etter en ny springfjærmadrass 90x200, som kan sikre deg en god natts søvn og spare deg for mange gener som ryggsmerter, stølhet og trøtthet som følge av dårlig søvn. Når det kommer til madrasser, har man valget imellom en springfjærmadrass og en skumgummimadrass - hva man velger, kommer helt an på, hva man selv foretrekker og hva som passer best til ryggen sin. Som navnet antyder er en springfjærmadrass en madrass som har innbygde metallfjærer. Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av gode springfjærmadraser, som kan hjelpe deg emd å få en bedre nattesøvn.

Den springfjærmadrassen, du leter etter

Hos Møbel24.no forsøker vi alltid å nå ut til et så bredt publikum som mulig. Derfor har vi også et stort utvalg av springfjærmadrasser i størrelsen 90x200, så du lett finner akkurat den som passer deg best. Fx har vi madrasser i mange forksjellige farger, både den klassiske hvite, samt en mer modig version i rød, blå og pink. Disse er især gode, hvis du skal kjøpe en ny madrass til barnet ditt. Uansett hva finner du med garanti det opplakte valget hos oss, når du er på jakt etter en springfjærmadrass. Kanskje den madrassen du har nå ikke er god nok, eller at den bare er slitt opp. Som grunnregel bør man bytte madrass hvert 8-10 år. Derfor kan du starte jakten på en ny, hvis madrassen din er eldre end det.

Fordele ved å handle hos oss

Bortsett fra at du har et stort utvalg å velge imellom, får du en rekke andre fordeler ved å handle hos oss. Selvom en madrass er viktig, forstår vi utmerket, hvis ikke du ønsker å betale en formue for den nye madrassen din. Derfor har vi presset prisene helt i bunn. Dette kan vi bare gjøre fordi, vi driver nettbutikk. Fordi vi ikke har utgifter til fysiske lokaler og salgspersonell, kan vi tilby deg  mye lavere priser end mange av konkurrentene våre. Vi tilbyr også rask levering på døren med et smil, fordi vi har alle varer på eget lager.