U-sofa

Stort utvalg av u-sofaer hos Møbel24.no. Ta en titt på nettbutikken og finn din nye sofa hos oss. Alltid rask levering på døren i hele Norge.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

U-sofa med plass til hele familien

En u-sofa ( eller en u-formet sofa) er en populær familiesofa. Med en slik sofa er du sikret plass og avslapning til hele familien. En u-sofa fås akkurat som våre andre sofaer, i flere varianter, slik at du lett finner den u-formede sofaen som passer best inn i innredningen din. Kanskje en flott og praktisk u-sofa i skinn eller stoff? Eller kanskje en lekker sofa i antrasitt går? Valget er ditt. Uansett hvilken sofa du velger hos oss er du sikker på at du får en sofa som holder til daglig bruk i mange år frem.

U-sofa tilbud

Vi har alltid et godt u-sofa tilbud til deg. Fordi vi utelukkende driver nettbutikk,. sparer vi mange penger på lønninger og husleie. Derfor kan vi tillate oss å senke prisen og tilby deg en billig u-sofa. Når du handler hos oss, garanterer vi deg kvalitet i toppklasse.Det er viktig for oss at du er fornøyd og at du kan bruke møblene dine i mange år. Derfor er vår kundeservice alltid til rådighet hvis du har spørsmål om våre produkter, service eller levering av møblene dine. Når du bestiller møbler hos oss, kan du velge å få det fraktet hjem eller å hente selv. Dette gjør at det er ekstra fleksibelt for deg når du handler møbler på nett hos oss.