Hvilestol

Stort utvalg av lekre komfortable hvilestoler i skinn eller stoff. Se våre store utvalg her. Hos Møbel24.no får du alltid rask levering på døren.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hvilestoler i skinn eller stoff

Trenger du også et lite hvil i løpet av dagen? Da bør du ta en titt på hvilestolene våre. Vi har et stort utvalg, som blandt andet byr på en hvilestol i skinn, hvilestol med puff og mange andre flotte modeller. Alle våre stoler er designet med tanke på omfort. Det betyr at du lett kan ta deg et lite hvil uten å få vondt i ryggen eller bekymre deg om å ligge i feil stilling. Vi vil gjerne at du skal kunne få glede i stolen din i mange år frem. Derfor er hvilestolene produsert i de beste materialene, slik at de holder til å bli brukt. Det er viktig for oss at hvilestolen din passer til hjemmet ditt. Vi har derfor et bredt utvalg av forskjellige designs, slik at du lett kan finne den innredningsstilen som er riktig for deg.

Rask levering av hvilestolen din

Når du bestiller hvilestolen din hos oss, sørger vi for at den blir levert rett til døren din. Vi vil nemlig gjerne tilby deg fantastisk service sammen med de gode møblene våre. Vi kjører ud til hele Norge, etter å ha avalt en leveringsdag med deg. Typisk har du stiolen din innen 10 arbeidsdager.