Ørelappstol

Finn den nye lekre ørelappstolen din hos Møbel24.no. Stort utvalg av behagelige ørelappstoler med rask levering os service i toppklasse.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Ørelappstol

Den klassisk eørelappstolen er blitt moderne igjen. Det skjønner vi hos Møbel24.no godt. Ørelappstolen er perfekt å sitte i når man skal lese en god bok, drikke en kopp kaffe eller bare slappe av. Ørelappstolen er behagelig, samtidig med at de er flott og passer inn i tidens boligtrends.
Ørelappstolene våre er fremstil av de beste materialene, slik at du kan bruke dem i mange år frem. Den er perfekt i et koselig hjørne i stuen eller soverommet, me passer også godt sammen med de fleste av sofaene våre. Derfor er det en utrolig allsidig stol, som gir deg mange muligheter i innredningen din.

Rask levering på alle ørelappstoler

Vi tilbyr deg alltid å levere varen rett på døren, hjemme hos deg, når du bestiller møbler hos oss. Det gjør vi fordi det skal være lett for deg å handle på nett. Vi leverer i hele landet - Det betyr at du har ørelappstolen din innenfor 10 hverdager.
Skulle du ha noen spørsmål til stolene våre eller andre produkter og servicer, kontakt gjerne vår kundeservice. Her vi de flinke og kompetente medarbejderne våre hjelpe deg med spørsmåene dine.