Firkantet sofabord

Kjøp ditt nye flotte firkantede eller kvadratiske sofabord hos Møbel24.no. Her er du garanteret god service og rask levering
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Firkantet sofabord

Når du skal ha deg et firkantet sofabord bør du ta en titt på somrtimentet vårt. Vi har alltid et stort utvalg av sofabord som passer til hjemmet ditt. Kanskje leter du etter et firkantet sofabord i tre, hvit høyglans eller kanskje du vil ha deg et bord med skuff og puter under? Hos Møbel24.no har vi det neste sofabordet ditt. Alle våre bord er i en god kvalitet, som kan brukes på daglig basis. Et sofabord er et av de møblene i stuen som skal tåle mest. Holdbarheten er hos oss derfor helt i topp. Med våre sofabord er du sikker på, å ha et flott firkantet sofabord i mange år.

Et møbel du ikke kan leve uten

Et sofabord kan du ikke leve uten i stuen din. Det er her du setter kaffen når du skal se på tv, og her du byr gjestene dine på en avslappende dessert. Et firakntet sofabord kan vireklig sette prikken og i´en i boliginnredningen din. Det binner visuelt, sofagruppen sammen med TV-benken. Uten dette ville det være et tomt hull i innredningen. Hvis du holder bordet i samme materialer eller farger, som resten av møblene dine, så har du sikret deg en stilfuld og sammenhengende innredning.