Seng 160x200

Finn den rette seng 160x200 hos oss! Vi hjelper deg med å finne den rette sengen mht. komfort, design og pris.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Seng 160x200

Sengen vår er det stedet, vi bruker suverent det meste av tiden vår. Derfor er det viktig hvilken seng, man kjøper. En dårlig seng kan gi en lang rekke sjener i hverdagen, bl.a. vondt i hodet, leddsmerter og lignende. Det lønner seg å tenke seg godt om, før man kjøper en ny seng. Hos Møbel24.no har vi en rekke senger 160x200, som med garanti lever opp til forventningene dine, i frohld til kvalitet og design. Når du trenger en ny sen 160x200, kan du starte jakten din hos oss.

Flotte og billige senger og sengerammer 160x200

Det er viktig at man ligger godt i sengen sin, men designet er ogs viktig rolle. Det er viktig, at sengen passer godt inn i soverommets helhet, fordi det er er rom man som nevnt oppholder seg i lang tid av gangen. I sortimentet vårt finner du senger og sengerammer 160x200, som passer til hver en smak. Uansett om du foretrekker en moderne, mer simpel eller en romantisk seng, finner du den rette sengen i størrelsen 160x200 hos oss. Samtidig finner du ut at prisene våre er veldig rimelige. Selvom en seng er viktig, har vi forståelse for at du ikke ønsker å bruke en formue på den. Derfor har vi presset prisene på sengerammer 160x200 og sengene helt i bunn, slik at du får mest mulig for de pengene du betaler. Slik kan vi hos Møbel24.no sikre oss, at kundene våre alltid er fornøyde med det, de kjøper hos oss. Når du trenger en ny seng eller sengeramme i størrelsen 160x200, er utvalget vårt værdt å sjekke ut.

Fokus på service

Som nevtn har vi stort fokus på, at kundene våre skal være fornøyde med handlen hos oss. det gjør vi blandt annet ved å levere en god service. Selvom vi er en nettbutikk, forsøker vi å gi deg en så personlig og grundig service, som den man får i en fysisk butikk. Kunderservice sitter klar ved telefonen for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål som måtte oppstå.