Smal kommode

Kniper det med plassen? Få mer plass og et flott hjem med en smal kommode fra Møbel24.no. Hos oss får du en flott smal kommode til en rimelig pris.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Smal kommode

Trenger du mer plass til oppbevaring av klær. papirer eller noe tredje? Det er mange måter man kan skaffe seg mer plass til oppbevaring, og en av dem er ved hjelp av en kommode. en kommode er den opplakte måter å oppbevare tingene sine på. fordi man samtidig kan bruke en kommode til å utsmykke hjemmet sitt. Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av kommoder, som kan gi deg mer plass til oppbevaring og samtidig gjøre hjemmet ditt ennda flottere og mer stilrent. Hos oss finner du blandt annet smalle kommoder, som passer perfekt. hvis du smal plass og ønsker deg en kommode. Med en smal kommode, kan du utnytte plassen ved veggen, som ellers ikke blir brukt. Du kan gå for en smal kommode, hvis du trenger med plass til sengetøy, sko, papirer eller noe helt annet.

Flotte kommoder i kvalitet

En kommode kan se ut på mange måter. Det finnes både smale og høye kommoder, eller brede og lave kommoder. De smalle og høye kommodene er smarte, fordi de ikke tar så mye plass i et lite rom. samtidig med at de utnytter plassen i høyden i stedet for til siden. Slik får du masse plass til oppbevaring uten at kommoden behøver å ta for mye plass i rommet. Hvis du fx bor i leilighet, er en smal kommode det oppplakte valget. Hos Møbel24.no har vi et stort utvalg av smalle og flotte kommoder i forskjellige designs. Slik finner du fram til nettopp den typen, som passer til hjemmet ditt. Fx har vi både smalle kommoder i svart, hvit, tre, samt kommoder med både klassisk og moderne uttrykk. Uansett hvordan du ønsker at hjemmet ditt skal se ut, finner du den rette smalle kommoden hos oss.

Hør mer om våre smalle kommoder

Vi har et stort kjennskap til produktene våre, som gjør at vi er de rette å spørre, hvis du har behov for mer informasjon om kommodene våre. Vi ønsker like mye som kundene våre at de får kjøpt dette og ender med å være fornøyde med det, og derfor hjelper vi alltid med å finne fram til den rette smalle kommoden. Har du spørsmål til en smal kommode, eller en av de andre produktene våre, er det vårt kompetente personell du skal spørre til råds. Du kan kontakte dem direkte på kundeservice telefon 31 01 58 88, eller info@mobel24.no