Juniorseng

En juniorseng hører seg til i barnerommet. Hos oss får du billige juniorsenger med masse smarte funksjoner.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Alle juniorsenger

Er barnet ditt blitt for stort til tremmesengen, og er det på tide å investere i en ny seng til barnerommet? Da er du kommet til rette sted. Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av juniorsenger, som passer til de fleste barnerommene. Vi har et stort og variert utvalg, så du lett finner nettopp den sengen, som passer best til ditt og barnet ditt sine behov. Felles for alle sengene våre, er den lave prisen, hvor du er sikker på og få full valuta for pengene. Hvis du står og mangler en juniorseng til en liten gutt eller jente, er det store utvalget vårt av nettopp den typen sengene det helt opplakte valget. 

Juniorsenger med smarte funksjoner

En seng er ikke alltid bare en seng, som du vil erfare, når du ser nærmere på vårt store utvcalg av juniorsenger. Du vet nok at det lett roter på barnerommet, fordi det ikke alltid er plass til alle lekesakene og klærne, som barn ofte har. Derfor finner du smarte juniorsenger med innbygget oppbevaring i det store utvalget vårt, så du sammen med en ny seng også får mer oppbevaringsplass i barnerommet. Det er også fint, hvis barnerommet er smått. eller man bor i leilighet, så man kan utnytte plassen best mulig. Desuten har vi smarte senger, hvor det er innbygget gjesteseng. Når sønnen eller datteren din vil at en kompiss skal sove over, behøver du ikke nørkle med å finne fram madrass osv. Du bare trekker fram den ekstra sengen. Hos oss finner du massevise av senger med smarte funksjonaliteter, som er uttenkt for å imøtese nettopp dine behov.

Tilbud på gode senger


Er du en av de som ønsker å spare penger, når det er tid til å kjøpe en ny seng til barnerommet? Mens barn er i den alderen, vokser de raskt og derfor er det dumt å bruke en formue på en ny seng. Heldigivs kan du i utvalget vårt finner massevis av tilbud på gode senger, så du kan være sikker på å få en mye for pengene. Selvom vi har billige juniorsenger, behøver du ikke være bekymret for kvaliteten, idet vi alltid sjekekr alle våre produkter, før de kommer inn i sortimentet vårt. Slik kan du være sikker på å få en god kvalitet, selvom du kjøper den nye sengen din til en rimelig pris. Hvis du ønsker å gjøre en god handel, er utvalget vårt av juniorsenger det opplakte valget.