Barstoler

Kjempe utvalg i flotte barstoler, i mange forskjellige farger og materialer. Her finner du de perfekte møblene til hjemmebaren, eller kjøkkenet.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Barstol

En barstol kan brukes mange steder i hjemmet ditt. Knaskje har du en øy i kjøkkenet, hvor du kan plassere et par barstoler og dermed skape ekstra plass i kjøkkenet. Eller har du et høyt bord, eller et barbord i hjemmet ditt, hvor barstoler paser perfekt til. Hos oss har vi et stort utvalg av billiigere barstoler i mange forskjellige designs, farger og materialer. DEt er derfor god mulighet for å finne nettopp de stolene du drømmer om!

Hvilken barstol skal jeg velge?


Ved valg av barstoler er det flere ting du bør vurdere. Hvor høy er baren din? Setet bør ikke være mer end 30 cm under bordkanten, slik at du sitter komfortabelt i baren. Det kan også være en god idé med ryggstøtte, hvis du forventer å bruke stolen ofte. Utvalget vårt av billige barstoler, passer godt sammen med de fleste andre møblene i sortimentet vårt. Du finner derfor lett en rimelig barstol i samme serie hos oss. Slik skapet du et harmonisk inntrykk i boligen din. Det bør være lett for deg å innrede med møbler fra Møbel24.no