Barneskap

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Flotte og praktiske barneskap

Langt de fleste mennesken trenger et skap, hvor de kan oppbevare klær og andre personlige eiendeler. Derfor er det lurt at barnet ditt også får et skap til klær, lekeskaer osv. Hos oss finner du flotte og praktiske barneskap, som ikke bare matcher et hvert behov, men som også passer inn de fleste barnerommene og vil pynte i hjemmet. I vårt allsidige utvalg finner du skap med både hyller og skuffer, så barnet har god mulighet for å både oppbevare klærene sine, lekesaker og mye annet. Da blir det lettere å holde orden i sakene og ikke minst holde barnerommet pent og ryddig. Hvis du ikke allerede har et barneskap, kan du med fordel se nærmere på de forskejllige tilbudene våre.

Klesskap

Her hos Møbel24 har vi et godt utvalg av skap til barnerommet, med plass til hele garderoben, eller et helt univers av leker.

Praktisk skap med skuffer

Skal du ha et praktisk skap med god plass, må du velge et av våre skap med både skuffer og skapplass. Så har du plass til hele garderoben OG leker, og det er lett å holde orden i sakene.

Skap til Thuka Kombiseng

Vi har et svært praktisk klesskap i sortimentet, og det passer til kombisengen fra Thuka. Du kan velge å sette skapet under sengen for maksimal plassbesparelse, men du kan også sette det ved enden av sengen - så blir den en koselig liten hule under sengen.

Skap til det tøffe barnerommet

Spesielt i kombinasjon med våre tøffe racerbilsenger, har vi funnet det perfekte skapet til det tøffe barnerommet. Det er formet som en bensinpumpe, og har innebygd skrivebord. Så, når racerbilen er tom for bensin etter mange kilometer i max-fart, kan man lett fylle opp tanken igjen.