Barne- og ungdomsrom

Her finner du alt i møbler til barnerommet. Alt fra komplette høysenger med skrivebord og sofa, til kommoder, garderobeskap og skrivebord.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Barnerom

Barnerommet skal innredes sånn at det både gir barnet lyst til å leke og oppholde seg der, det skal skape rom for kreativ utfoldelse og ikke minst være praktisk i forhold til opprydning og rengjøring.

Hos Møbel24 har vi valgt ut en rekke møbelserier til barn, som etter vår mening understreker disse kvalifikasjonene for innredning av barnerommet. Her er det møbler som gjør det lett å oppbevare det hav av leker som gjerne hoper seg opp på barnerommet i løpet av noene år. Vi har møbler som får fantasien til å blomstre for fullt og vi har møbler som er praktiske og kan holde tritt med barnets utvikling.

Praktiske kombisenger

Med en av våre praktiske kombisenger fra Thuka, får du ikke bare et møbel som er praktisk og kombinerer sengen med f.eks. skrivebord, oppbevaring og en ekstraseng for de gangene kompisene kommer for å overnatte, du får også et møbel av beste kvalitet. En Thuka-seng er et søsterprodukt til den kjente Flexa-sengen, for disse to firmaene har slått sammen sin knowhow for å lage kvalitetsmøbler av tre til barn.

Oppbevaring til barnerommet

Det skal være lettvint å rydde opp på barnerommet - både for foreldrene og for barnet. Til dette formålet er romdelere med kvadratiske rom og smarte, fargerike oppbevaringskurver spesielt praktiske, kurvene kan f.eks. ha en farge pr. type leker.

Senger med oppbevaring

Det kan ikke sies ofte nok: Det skal være plass til oppbevaring på barnerommet. Både til leker, men også gjemmesteder til hemmeligheter - eller kanskje til å med en hemmelig hule der mamma og pappa ikke finner en. Vi har mange smarte senger med gjesteseng samt skuffer og skap til oppbevaring.