Baderomesinnredning

Åssen skal baderommet ditt innredes? Med et bad oppsett fra Møbel24.no er du sikret funksjonalitet og høy kvalitet til en super pris.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Badet blir ikke kategorisert som et av husets sentrale rom, tradisjonelt sett, men er allikevel et av de viktigste - derfor er det viktig at innredningen er praktisk, samtidig som den gir deg lyst til å oppholde deg på badet.

Baderomsinnredninger til små rom

Selv om et bad er lite, er det allikevel mange funksjoner som skal oppfylles, og en av de tingene som er viktig, er oppbevarings- og skapplass. Alle våre baderomsinnredninger har skuffer og skap innbygd, som i tillegg til å skjule rør og avløp også gir deg en mulighet til å skjule de tingene som du ikke vil ha stående fremme. Uansett hvilken baderomsinnredning du velger, får du en komplett løsning med både skap/skuffer, vask og speil.

Skap fornyelse med baderomsinnredningen

En stor renovering av badet er ikke nødvendig for å skape et helt nytt uttrykk i din bolig. Med en komplett baderomsinnredning, får du raskt forandret innredningen på en lett måte - uansett om du liker minimalistisk svart eller tradisjonell hvit innredning.

Skap med med soft-close funksjon til badet

Velger du baderomsinnredning med soft-close, får du en beslagløsning som er både er praktisk og passer godt på den nye baderomsinnredningen din. De spesielle soft-closebeslagene, sørger nemlig for at skap og skuffer ikke smekkes igjen, men lukker seg selv stille og rolig, alt de trenger er et lite "dytt". Det reduserer slitasje både på tre og lakk, og gir deg samtidig følelsen av eksklusiv kvalitet.