Baderom

Oppdag vårt imponerende utvalg av baderomsmøbler! Fra moderne doble badekaroppsett til stilige møbler i sort og hvit høyglans med lyspeil, softclose-hengsler og metallhåndtak. Våre baderomsprogrammer er kjent for solid kvalitet med MDF-frontpaneler og kraftige kropper. Utforsk også våre VA-godkjente armaturer og ulike speiltyper. Finn ditt drømmebaderomsmøbel i våre inspirerende badekategorier!

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Baderomsmøbler

Ønsker du å fornye badet i din bolig? I denne kategorien, bad, har du kommet til det riktig sted. La deg inspirere av vår utvalg av baderomsmøbler. En del av vårt sortiment består av enkle baderomsmøbler, doble baderomsmøbler og moderne baderomsmøbler i sort eller hvit høyglans. Noen utvalgte modeller har speil m/lys, softclose beslag og metallhåndtak.

Baderomsmøbler av høy kvalitet

Våre baderomsmøbler er kjent for en solid kvalitet, der fronter og korpus er laget av kraftige materialer, som f.eks. MDF. I de andre kategoriene finner du bl.a. blandebatterier som er VA godkjent og fremstilt av forkrommet messing, eller forskjellige slags speil, speil m/lys, speil som er montert på en ramme eller speilskap med lysarmatur. La deg inspirere av vårt sortiment i kategorien baderom og finn baderomsinnredningen du drømmer om.