Antikk nattbord

Bring noe antikk inn i soverommet ditt, med et antikt nattbord. Hos Møbel24.no finner ud et bredt utvalg av antikke nattbord. Se det store utvalget vårt her.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Antikk nattbord

Leter du etter et nytt nattbord eller ønsker du å tilføye noe gammeldags og elegant til soverommet? Da kan du med fordel gå for et antikt nattbord. Et bord ved sengen er alltid lurt å ha til å oppbevare tde tingene du ønsker å ha nære sengen. Det kan fx. være en vekkeklokke, en telefon eller noe andet. Et nattbord kan også være et utmerket sted å plassere planter, eller små lys for å gjøre det mer koselig i sovrommet. Uansett hva finner du et stort utvalg av antikke nattbord i vårt utvalg. Hvis du skal ha et nytt nattbord til soverommet ditt, og leter etter er antikt bord, som passer perfekt inn i soverommet ditt, er utvalget vårt det perfekte stedet å starte jakten.

Nattbord for alle

Hos Møbel24.no sørger vi for at vi kan levere møbler til et bredt publikum. Derfor har vi møbler, som er både gammeldags og moderne i sitt uttrykk, og det gjelder ikke minst vor nattbordene våre. Et antikt nattbord kan være mange forskjellige ting - dette vil du oppdage hvis du tar en titt på utvalget vårt. Fx har vi antikke bord i både svart, hvit og tre. Vi har bord med en eller fler skuffer og bord med innbyget skap. Vi har elegante, små bord, og vi har større og mer robuste bord. Det kommer alt sammen an på, hvilket behov du har, og hvilket uttrykk du ønsker i soverommet idtt. Slik tror vi på, at du også finner akkurat det nattbordet du mangler, i soverommet vårt.

Finn dit antikke nattbord hos Møbel24.no

Hos Møbel24.no finner du helt sikkert et antikk nattbord, som passer inn i soverommet ditt. Desuten får du en rekke ekstra fordeler, når du velger å handle hos oss. Fx får du rask levering, rett på døren. Vi har alle varer på eget lager - dette betyr at vi kan levere innen 10 arbeidsdager. Vi står også innen for kvaliteten og håndteringen av møblene. Derved kan du være trygg, når du velger å handle med oss. Desuten kan vi tilby deg lave priser, fordi vi driver nettbutikk, som ikke har store utgifter til husleie, renhold, personell osv. 


Hos eBuy24.dk kan du helt sikkert finde et antikt sengebord, der vil passe perfekt ind i dit soveværelse. Desuden får du en række ekstra fordele, når du vælger at handle hos os. For eksempel får du hurtig levering, og fragten er selvfølgelig på vores regning. Vi har alle vores varer på vores eget lager, hvilket gør, at vi ikke alene kan levere hurtigt, men også står inde for kvaliteten og håndteringen af dem. Derved kan du være helt sikker, når du vælger at handle hos os. Derudover kan vi tilbyde rigtig gode priser, idet vi er en internetbutik, der ikke har udgifter som leje af lokaler, rengøring, personale og lignende. Desuden kan du få mulighed for at betale for dit antikke sengebord over flere måneder, så du ikke skal lægge en stor sum penge på én gang. Sidst men ikke mindst er du altid velkommen til at ringe på vores kundeservice telefon på 74 53 22 38, hvis du har spørgsmål.