Seng med oppbevaring

Mangler du lidt ekstra plass i hjemmet? Da kan en seng med oppbevaring være den rette løsningen for deg. Se vårt store utvalg av senger med oppbevaring her.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Seng med oppbevaring

Kniper det med plassen i soverommet? Synes du at sengen din lett kommer til å ta for mye plass? Da har vi kanskje akkurat den sengen, som kan være løsningen på problemene dine. Hvis man bor i leilighet eller av en annen grunn kun har lite plass å gjøre godt med i hjemmet, kan det raskt bli vanskelig å skulle finne plass til alle tingene sine. Er du en av de, hvor det kniper med plassen i hjemmet, er du kommet til rett sted.

Oppbevaring og seng i én

En sen er en stor sak, som ofte tar mye plass i et lite rom. Desuten er det ofte en mengde plass under sengen, som ikke blir utnyttet. Det er denne plassen, som blir utnyttet til fulle, når du velger en seng med oppbevaring. Som du ser i det store utvalget vårt, har vi en rekke forskjellige senger, hvor det er innbygd skuffer og dører under sengen. Det spiller ingen rolle hva du har bruk for å få oppbevaret - Uansett om det er bøker, sko, sengetøy eller noe helt fjerde, er disse sengene både seng og oppbevaring i én smart pakkeløsning. Og det beste er, at du ikke kommer til å kjenne noen forskjell, for bortsett fra skuffene, så er sengen som alle andre senger. Hvis du ønsker å tenke smart i innredningen av soverommet, kan du vurdere å velge en av sengene våre med oppbevaring.

Gjør et godt kjøp

Når du får både seng og oppbevaring i ´en, er du allerede godt på vei til å gjøre et godt kjøp. Hos oss vil du desuten kunne finne både enkelt- og dobbeltsenger med oppbevaring til rimelige priser. Du behøver ikke være bekymret for om det er slekket på kvaliteten, for vi setter en ære i at våre produkter lever opp til våre kvalitetskrav. Når du finner en seng med oppbevaring hos oss til en rimelig pris, kan du uten tvil tenke at du har gjort deg et godt kjøp. Hos Møbel24.no er det vårt ønske å kunne tilby deg smart innredning til hjemmet ditt, uten at det behøver å koste en formue. Har du et eller flere spørsmål til sengene våre med oppbevaring , er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på tlf. 31 01 58 88.