Vitrineskap eik

Hos oss finner du et bredt utvalg av vitrineskap i eik, finn ditt vitrineskap i eik på nettbutikken vår og få varen levert på døren
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Vitrineskabe eik

Vitrineskap i eik er en klassisk oppbevaringsløsning, til eiendelene dine, du synes er for pene til å gjemme bort. De flotte glassdørene kombinert med det naturlige treet, gir vitrineska i eik et flott, enkelt og stilfuldt look, som passer fin inn i en moderne innredning. Vi har et stort utvalg av vitrineskap i eik, hvor du både finner lys og mørk eik. Uansett hvilken størrelse du ønsker, om du vil ha med dører, skuffer er mattert glass, så har vi det vitrineskapet du leter etter. Din personlige stil og dine preferanser, finner du i det brede sortimentet vårt.

En flott og stilfull oppbevaringsløsning

Med vitrineskap i eik, kan du lett og stilfuldt oppbevare yndlingsstellet, oldemors gamle figurer eller de moderne vasene dine. Et vitrineskap kan brukes til flott og praktisk oppbevaring i spisestuen, kjøkkenet eller stuen. Uansett hvor du plasserer skapet, så er du sikker på, at det skapet stil i hjemmet ditt. Har du fler ting du gjerne vil oppbevare, hvor ikke alle er like flott, så velg et skap, som også har tredører eller skuffer. Slik kan du fremheve dine flotteste eiendeler bak glasser og de knapp så pene, kan du gjemme bort bak den flotte eiken.