Knaggerekke

Med en knaggrekke har du alltid et sted å gjøre av overtøyet ditt. Hos oss finner du smarte oppbevaringsløsninger til al slags overtøy.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Smarte knaggerekker

En knaggerekke den absolutt smarteste måten å oppbevare overtøyet på. Med en knaggerekke utnytter du nemlig plassen langs veggen, som man vanligivs ikke ville bruke, samtidig med at overtøyet hele tiden er i nærheten og lett tilgjengelig. Med knagger på veggen slipper du å komme hjem og ikke vite hvor du skal gjøre av jakken og skjerfet ditt. Hvis du ikke allerede har en knaggerekke på veggen, er det på tide å investere i en. Hos Møbel24.no har vi samlet et stort utvalg av forskjellige knaggerekker, fra tradisjonelle versioner til smarte nye løsninger.

Knaggerekker med praktiske funksjoner

En knaggerekke har først og framst en praktisk funksjon, fordi den skal brukes til å henge overtøyet sitt på og holde orden i entreen. En kanggerekke kan være mye mer end bare en rekke av knagger, og den kan brukes til mye mer end bare å henge opp jakker. Som du vil se i det store utvalget vårt, forhandler vi nemlig også smarte knaggerekker med innbygget oppbevaring. Våre såkaldte veggarderober er knaggerekker med ekstra oppbevaring over, som eksempelvis kan brukes til alt det, som ikke kan henges opp. Ved å investere i et slikt valg, får du ikke bare knagger til jakkene, men også et sted å oppbevare vanter, luer, skjerf osv. Slik får du mer nytte av knaggerekkene dine end bare et sted å henge jakker. Det gjelder også for knaggeregger med hatehylle, hvor det er innbygd hylle til hatter, paraplyer osv. Alle knaggene våre fås naturligivs i forskjellig design, slik at du kan velge nettopp det som passer deg best.

Knagger til rimelige priser

Det er ingen grunn til å betale for mye for en knaggerekke. Derfor kan du velge å handle hos oss, fordi vi er noen av de billigste på markedet. Det skyldes blant annet at, vi driver nettbutikk og derved ikke har utgifter til dyre salgslokaler, personell og lignende. Slik har vi færre omkostninger og behøver derfor ikke kreve så mange penger av kundene våre. Det betyr også at du kan sikker på at du kun betaler for det, du får, og ikke alt mulig annet, når du handler hos oss. Du kan ta en nærmere titt på utvalget vårt av knaggerekker, hvis du mangler et sted å gjøre av overtøyet ditt.