Stumtjenere og knaggrekker

Mangler du et sted å henge jakken din? En stumtjener eller en knaggrekke er et must i ethvert hjem. Hos oss finner du det helt rette valget for deg!
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Stumtjenere og knaggerekker

Forestill deg, at du kommer inn etter en lang dag ute, og tar av deg jakken, og du da mangler et sted å henge den. Dette problemet kan du heldigvis unngå ved hjemlp av en stumtjener eller en knaggerekke, som sikrer deg et sted å henge overtøyet ditt. Og det gjelder ikke bare jakken, men også skjerf og lignende, som det kan være deilig å ta av seg når man kommer inn igjen. Slik holder man roden i entreen og kan sørge for, at jakekr og overtøy ikke ligger og roter rundt omkring. Hvis duikek allerede har en stumtjener eller knaggerekke i entreen din, er du kommet til det helt rette stedet. Hos Møbel24.no finner du nemlig et stort utvalg av både knagerekker og stumtjenere til en rimelig penge.

Knaggerekke eller stumtjener?

Først og framst må du ta et valg om, hvorvidt du ønsker en stumtjener eller knaggerekke i entreen. Det er naturligvis også mulig å ha en av hver, men det kommer jo an på hvor mange det er i familien. Som tommelfinger regel krever stumtjeneren en del plass, og hvis man har en liten entre eller gang, er en knaggerekke nok det beste valget. Slik får man utnyttet plassen ved veggen, men en stumtjener kan også fungere som et flott innredningsmessig innspark. Det kommer derfor helt ann på, hva du selv liker best om og syns er mest praktisk. Netopp derfor har vi samlet et stort utvalg av begge typer, så du kan finne nettopp den modellen, som du ønsker å henge overtøyet ditt på.

Praktiske knaggerekker til hjemmet

Hos oss finenr du smarte løsninger på de problemene, du står med i hverdagen. Fx finnes våre knaggerekket med en smart hylle over, så du ikke bare har et sted å henge jakkene dine, men også et sted å legge fra deg hatten, paraplyen eller noe helt annet. Slik kan stumtjenerne og knaggerekkene være med itl å løse de praktiske problemene i entreen, samtidig med at de også være med til å pynte, Hvis du ikke bare har en anordning av den typen i entreen din, kan du med fordel allerede nå se nærmere på de forksjellige muligheter i vårt store utvalg. Hvis det skulle oppstå tvil eller spørsmål av den ene eller andre slagsen, sitter vi hos Møbel24.no naturligvis alltid klare for å besvare dem og lede deg på vei til det helt rette kjøpet for deg.