Heve senkebord

Bruker du mange timer om dagen foran dataen? Gjør deg selv en tjeneste og invester i et smart og billig heve senkebord. Les mer om fordelene her.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Heve senkebord

Er du en av dem, som bruker mange timer foran datamaskinen, kan du gjøre noe for å sikre din egen sundhet ved å investere i et heve senkebord. For mange, som jobber hjemme eller av en annen grunn bruker mye tid foran pc´en hjemme, blir det brukt mange timer i samme stillesittende stilling. Det er utrolig usundt for kroppen å bli holdt i den samme passive stillingen hele tiden. Derfor kan det være en god idé å gjøre noe aktivt for å sikre, at man ikke sitter det samme stedet og forfaller i mange timer av gangen. Ved hjelp av et heve senkebord kan du gi deg selv muligheten for å stå oppreist imens du jobber. Dette er ikke bare behagelig, men det er også utrolig godt for alle muskler, ledd og sener. Hvis du er en av de, som bruker mye tid på kontoret, kan du derfor med fordel se nærmere på det store utvalget vårt av smarte bord, som kan heves og senkes

Billig heve senkebord til alle behov

Et elektrisk heve senkebord er smart på mange måter. Ikke bare gir det deg muligheten for å stå og jobbe, men du kan også justere høyden på bordet, så du stiter best mulig. Ved å opptimere forholdene rundt deg, når du skal jobbe, gjør du det langt mere behagelig og sansynlig at jobben blir utført. Derfor kan det raskt ses som en god investering å kjøpe et nytt skrivebord, som passer til ditt behov. Fordi det er viktig, bordet passer perfekt til deg, har vi hos Møbel24.no flere forksjellige heve senkebord. Fx har vi et bord med innbygde skuffer til deg, som mangler et sted å oppmagasinere papirer, mapper og lignende. Vi har desuten bord i forskjellige designs, så du finner akkurat det bordet, som passer best inn i hjemmet ditt.

Gjør et godt kjøp

Felles for alle våre heve senkebord, er den veldig rimelige prisen. Hos oss finner du rimelige bord, hvor det ikke er gått på kompromiss med hverken kvalitet eller design. Slik gjør vi det mulig for deg å bo lekkert og gjøre noe godt for sundheten i hverdagen, uten at det behøver å koste en formu. Hos oss får du veldig mye for pengene, især hvis du er en av de, som sitter mange timer foran dataen hver dag. Har du ikke allerede sett nærmere på de smarte bordene våre med heve senkefunksjon, kan du allerede idag lese mer om hvert produkt og finne fram til nettopp det bordet, som matcher og imøtekommer dine behov på beste vis.