Sidebord

Kjempe utvalg av praktiske sidebord. Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp. Levering i hele Norge.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Sidebord

Et sidebord er et lite, prakstisk bord, som kan stå ved siden av sofaen eller lenestolen. Det er på sidebordet, du kan ha en god kop kaffe, en god bok eller noe helt andet. Vi har et stort utvalg av forskjellige sidebord, der alle er funksjonelle, flotte og veldig brukbare. Med forskjellige designs, materialer og priser, finner du med garanti det bordet som passer til boligen din. På grunn av bordets beskjedne størrelse, kan det lett flyttes rundt, der hvor du mest trenger det. Du kan ruke det lille bordet i stuen eller i soverommet ved siden av sengen din.

Kjøp ditt sidebord her

Når du skal velge et sidebord til boligen din, finner du et stort utvalg hos Møbel24.no. Vi har valgt de beste bordene, slik at vi tilbyr flere varianter. Hos oss kan du bl.a. finne romantiske, minimalistiske og robuste sidebord, som alle lett passer inn med det øvrige møbelsortimentet. For deg betyr det at du finner bord i den stilen du ønsker. Vi leverer alltid møbler i høy kvalitet, så de tåler å bli brukt hver dag i mange år fram.