Hvit nattbord

Vårt sortiment av nattbord innebærer også hvitt. Vi har mange hvite nattbord til fornuftige priser. Bestill på nett og få varen levert på døren.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hvit nattbord

Hvit er en klassisk, tidløs og neutral farge, som går igjen i mange hjem. Så hvorfor ikke gå for et hvitt nattbord, når du skal finde ett ny bord til soverommet? Mange har en vekkeklokke, en telefon, eller noe helt tredje, som de ønsker å ha nære sengen, når de sover. For at det ikke skal ligge å rote på gulvet, kan man kjøpe et nattbord. Fordelen ved et nattbord er, at det også kan brukes til mange andre ting - Nemlig å plassere pynteting på, til å oppbevare bøker eller magasiner og mye mer. Slik kan du få mange fordeler ved å investere i et nattbord, hvis ikke du har et i forveien. Kanskje du bare har bruk for at det skal skje noe nytt i soverommet? Uansett finner du det store utvalget vårt av hvite nattbord på Møbel24.no.

Mange fordeler ved et hvitt nattbord

Som nevnt er det flere fordeler ved å få et nattbord, hvis ikke du har et i forveien, fordi det kan pynte i soverommet og brukes som oppbevaring av forskjellige ting og saker. Ved å velge et hvitt nattbord får du desuten fordelen av å ha et møbel i en neutral og moderne farge, som passer inn i de fleste soverommene. Hvit er en populær farge i soverommet, fordi det brunger lyset inn og gjør deg i bedre humør. Hvis du fx. har hvitt sengetøy, kan du velge et hvitt nattbord til å matche det. Derfor er det ikke så rart, at våre hvite sengebord er så populære. Nettopp på grunn av denne populariteten, har vi sørget for, at vi har et bredt utvalg av forskejllige bord, så du kan finne nettopp det nattbordet i hvit, som passer deg best. Uansett om du ønsker et moderne nattbord i høyglans, et bord med flere skuffer, eller i antikk stil finner du det hos oss. Desuten har vi nattbord i forskjellige høyder, så du kan finne nettopp det bordet som passer til soverommet ditt.

Hvorfor handle hos Møbel24.no?

Det er fler gode grunner til å kjøpe ditt hvite nattbord hos Møbel24.no. For det første er vi en nettbasert butikk, som ikke har utgifter til lokaler, personell, renhold og lignende, så derfor kan vi tilby rimelige priser på nattbordene våre. Vi tilbyr også rask levering rett på døren. Skulle det oppstå noen spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på tlf. 31015888.