Dobbeltseng

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Dobbeltseng

Sengen er det stedet, vi bruker størstedelen av livet vårt - Her bruker de fleste voksne en dobbeltseng. Uansett om vi er barn, voksne eller eldre, bruker vi i snitt 7-8 timer i sengen hver eneste dag. Derfor er det viktig å sitte ogdt, når man sover. Det lønner seg å betale lidt ekstra for å få en seng i en god kvalitet, så man slipper for fysiske problemer som ondt i nakke, rygg og dårlig søvn. Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av dobbeltsenger, som ikke bare er gode å ligge i og er gode for kroppen din, men de pynter også i soverommet. Nettopp fordi man bruker så mye tid i soverommet, er det viktig at det er godt innredet og designet, som man liker det. Uansett om du møbler helt om på soverommet, eller bare trenger en ny dobbeltseng, dinner du et stort utvalg av gode dobbeltsenger hos oss.

Tilbud på dobbeltsenger

Man vil gjerne ha en god seng, men man kan også lett komme til å betale for mye for en seng. Hos oss finner du gode tilbud på dobbeltsenger i kvalitet, slik at du får mye for pengene. Generelt har vi en låsettning om å kunne tilby gode kvalitetsmøbler til rimelige priser. 
Vi synes nemlig at alle skal ha råd til en god seng og møbler generelt. Derfor lover vi deg at du ikke blir skremt over prisene på dobbeltsengene våre. Vi har naturligvis senger i forskjellige prisklasser, og det har vi fordi vi synes at det skal være noe for en hver smak. Så uansett om du er på jakt etter et godt tilbud på en dobbeltseng, eller du er villig til å betale lidt mer for en estetisk flott seng, kan du med fordel starte jakten på den rette dobbeltsengen hos oss.

Sengen til soverommet ditt

Uansett hvilken stil, du går for i soverommet ditt, kan du garantert finne en passende seng i utvalget vårt. Vi har nemlig dobbeltsenger til hver en smak, blandt andet klassiske, svarte og hvite senger, senger med høyt gjerde, senger med skuffer og mye mer. Er du en av de, som har problemer med å få plassen til å rekke i soverommet, kan du med fordel se nærmere på dobbeltsengene våre med skuffer. Skuffene i dobbeltsengene er praktiske og kan brukes til nesten alt - Bøker, sengetøy, DVD´er og mye annet.


Uanset hvilken stil, du går med i dit soveværelse, kan du garanteret finde en passende seng i vores udvalg. Vi har nemlig dobbeltsenge til enhver smag, blandt andet klassiske, sorte og hvide senge, senge med højt gærde, senge med skuffer og meget mere. Er du en af dem, der har problemer med at få pladsen til at række i dit soveværelse, kan du med fordel se nærmere på vores dobbeltsenge med skuffer. Skufferne i vores dobbeltsenge er praktiske og kan bruges til næsten alt – bøger, sengetøj, dvd’er og meget mere.