Seng 90x200

Leter du etter en ny seng i størrelsen 90x200? Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av billige 90x200 senger og sengerammer i god kvalitet. Se mer her.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Seng 90x200

Trenger du en ny seng? Hos Møbel24.no har vi et stort utvalg av forskjellige senger, bl.a. senger i størrelsen 90x200 cm. Dette størrelsen er god til barn og ungdom eller de som liker å sove alene i sengen sin. Fordelen ved en seng 90x200 cm er desuten at den ikke tar så mye plass i soverommet, og derfor er dette en god løsning, hvis soverommet ikke er så stort. Hvis du ønsker bedre utnyttelse av plassen med en 90x200 seng, har vi disse sengene med inndygd oppbevaring. Når du er på utkikk etter en seng 90x200, som ikke bare er flott og stilren i designet, men som også passer til nettopp behovet ditt, er utvalget vårt det rette stedet å starte.

Mange sengerammer 90x200

Vi skjønner at det er forskjellig, hva folk går for, når de skal finne en sengeramme i størrelsen 90x200. Noen går for et simpelt og klassisk design, mens andre ønsker en mer avansert enkeltseng, hvor det fx. er innbygget oppbevaring eller uttrekksseng. Derfor sørger vi for at vi har det hele representert i utvalget vårt, slik at du kun behøver å lete etter 90x200 sengerammer ét sted. Så uansett om du leter etter en enkeltseng til deg selv, som gjesteseng eller til et barn, finner du det i vårt store utvalg av senger og sengerammer i størrelsen 90x200 cm. Sengene våre passer nemlig til mange forskjellige behov. Enkeltsengene våre med innbygd oppbevaring er smart for deg, som ahr problemer med å få plassen til å rekke, og som ønsker å utnytte plassen under sengen. I mange av våre 90x200 sengerammer er det skuffer og skap, som du kan bruke til oppbevaring av lekesaker, bøker, sengetøy, sko og mye mer. Desuten har vi også smarte uttrekkssenger i størrelsen 90x200. Dette er genialt for barn og ungdom, som ofte har venner som sover over. Her får du fordelen ved å ha en seng til to, samtidig med at sengen bare tar plass for én. Du finner masse smarte løsninger med sengerammer 90x200 hos oss.

God kvalitet for pengene

Hos Møbel24.no er det viktig for oss at kundene våre er fornøyde med det kjøpet de gjør hos oss. Det kan vi bare sikre ved å levere god kvalitet for pengene, uansett om det er tale om 90x200 senger eller andre av produktene våre. Derfor kan du uten problem handle hos oss, for når du gjør et kjøp hos oss, får du god kvalitet til en lav pris. HAr du spørsmål til sengene våre i 90x200 eller sengerammene våre er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på tlf. 31015888.