Baderomsmøbler 40 - 80 cm

Komplette løsninger til baderommet i små størrelser. Hos Møbel24.no finner du forskjellige baderomsmøbler i størrelsen 60 cm. Opplagt til små baderom.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Baderomsmøbler 60 cm

Baderommet er for mange et av de viktigste rommene i hjemmet, men det er ikke alltid at baderommet er særlig stort. Derfor har vi hos Møbel24.no baderomsmøbler, som ikke er mer end 60 cm i bredden. Slik kan man spare på plassen i baderommet, hvilket er en fordel hvis man har et mindre baderom. Det behøver ikke være vanskelig å finne et godt design å innrede baderommet med, selvom det ikke er så mye plass å rutte med. Med baderomsmøblerne våre i 60 cm får du alltid det gode fra baderomsinnredning, nemlig godt design og praktiske funksjoner, bare i en mindre utgave. Har du et lite baderom, som skal innredes, eller har du et ønske om å finne nytt møblemant til det eksisterende baderommet ditt, er utvalget vårt av små baderom det rette stedet å starte.

Møbler til alle behov

Når du velger å kjøpe et baderomsmøbel hos oss, får du en komplett løsning til baderommet ditt. Du får ikke bare en vask. men også tilhørende speil og skap/skuffer, alt etter hvilken modell du velger. Det gjelder for alle bad oppsett våre, at det er mange praktiske funksjoner, som gjør det lidt mer behagelig å være på badet. Eksempelvis kan du hos oss få speilskap, hvor du både får speil til badet og ekstra oppbevaringsplass. I baderomsmøblerne våre fås skuffene desuten med smart soft-close funksjon, som gjør, at de lukker mykt, hvis du puffer til dem. Sist men ikke minst fås våre baderomsinnredninger i et lekkert design, alt etter hvilken stil eller type, du går for. Vi har alt fra den klassisk hvite versionen, til mere modige og nytenkte versioner som fx. svarte baderomsmøbler eller bad med detaljer i tre. Felles for alle de forskjellige valgene er den praktiske størrelsen på 60 cm, som gjør bademøblerne våre til det opplakte valget i de mindre baderommene.

Finn ditt baderomsmøbel 60 cm idag

Skal du innrede et nytt baderom, eller skal det gamle oppdateres? Da er det bare å finne favoritten din innen for baderomsmøblerne våre i størrelsen 60 cm. Når du handler hos oss, får du en rekke fordeler i form av rask levering og fast lav frakt. Samtidig leveres baderomsmøblerne våre ferdig montert, så du raskt og lett kan sette dem opp i baderommet. Slik kan du ved å bestille baderomsmøblerne dine hos oss, ta snarveien til et lekkert og praktisk innredet baderom.