Seng 180x200

Skal du bruke en ny seng eller sengeramme i størrelsen 180x200? Hos Møbel24.no finenr du luksussenger til tilbudspriser.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Seng 180x200

Leter du etter en ny, stor seng? Da er du kommet til rette sted. Hos Møbel24.no finner du nemlig et stort utvalg av senger og sengerammer i størrelsen 180x200. Denne størrelsen er prefekt til deg, som ønsker å sove godt sammen med partneren din og ha god plass. Hos oss finner du gode senger, som sikrer deg en god natts søvn, hver natt, slik at du kan være foruten sjener som resultat av dårlig rygg og ujevn søvn. Desuten finner du også senger og sengerammer 180x200 i mange flotte designs, slik at du finner nettopp den, som passer best til deg, din personlie smak og ditt behov. Når du skal på jakt etter en ny seng i størrelsen 180x200 cm, kan du starte med å sjekke utvalget vårt

Senger og sengerammer til hver smak

Det er viktig, at man sover godt i sengen sin, så man våkner frisk og velluthvilt og får det meste ut av hverdagen sin. Likevell er det viktig åssen sengen ser ut, og om den passer inn i soverommet. Derfor er det i vårt utvalg av senger og sengerammer i størrelsen 180x200 til hver smak. Uansett om du går for en simpel sengeramme i naturlige materialer eller kasnkje er mer for en prektig og overdådig version, finner du den neste dobbeltsengen din hos oss. Desuten vet vi hos Møbel24.no at kundene våre har forksjellige behov, og derfor har vi også senger med spesielle features. Fx har vi senger med 180x200 med innbygd oppbevaring. Her utnytter man plassen under sengen til skap og skuffer, hvor du kan oppbevare alt fra bøker, sengetøy, sko og klær. Slik kan du kompensere lidt for den store mengden plass, som en seng eller sengeramme i størrelsen 180x200 selvfølgelig vil ta opp. Sist men ikke minst har vi også 180x200 senger med nattbord innkludert til deg, som liker en gjennomført stil. Uansett stilen din og behovene dine finner du med garanti den perfekte 180x200 sengen i utvalget vårt.

Ta kontakt til oss og hør mer

Vi hos Møbel24.no har stort fokus på kundene våre skal være fornøyde med det kjøpet de gjør hos oss. Derfor prøver vi alltid å levere en god service på niveau med den du ville få i en fysisk butikk. slik at vi kan hjelpe deg med å finne den helt rette 180x200 senge til ditt behov. Hvis du har spørsmål eller er i tvil om noe, er det bare å ringe oss opp på tlf 31015888, så sitter kundeservice klare til å svare på spørsmålene.