Spisebord eik

Hvis du leter etter et flott spisebord i eik, da har vi nettopp det du leter etter! Hos Møbel24.no får du alltid service i verdensklasse og rask levering
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Spisebord eik

Med et spisebord i eik i huset er du sikker på en flott innredning. Spisebordet er i høy grap et peilemærke for inntrykket i hjemmet ditt. Derfor er det viktig, at du velger rett fra starten. Med et spisebord i eik, får du et bord som er flott, og på grunn av sin naturlighet kan det brukes i alle innredningstendenser. Vi utvelger ofte nye bord i eik til vårt sortiment - Bare fordi det er vanskelig å si nei, når vi blir pressentert for nye designs. Et spisebord i eik er flott, elegant og samtidig tidløst. Hvis du er på utkikk etter et nytt spisebord til spisestuen elelr kjøkkenet, ta en titt på det store utvalget vårt.

Fordelene ved et spisebord i eik

Når du leter etter et spisebord i eik i sortimentet vårt, finner du fort ut, at et spisebord i eik er veldig allsidig. Du kan få spisebord i eik i alle former og størrelser. Et spisebord eik fås i en romantisk landstil, moderne, minimalistisk stil og selvfølgelig også i den trendy nordiske stilen, hvor den kombineres med hvit eller svart. Spisebord i eik er lette å holde og krever kun lidt vedlikehold. Solide eike bord er veldig motstandsdyktige over for flekker og riper. Utrolig praktisk når du har små barn eller dyr. Kort sakt, Spisebord i eik er et perfekt valg.