Hjemmebar

Mangler du en flott bar til herre værelset, da har vi det du leter etter! Kom inn og se vårt flotte utvalg og gjør et godt kjøp.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hjemmebar

Drømmer du om en hjemmebar? La deg inspirere av utvlaget vårt. Vi har sikkert en hjemmebar i nettbutikken, som gjerne vil ha i boligen din. Vi har mange forskjellgie modeller, farger og materialer, slik at du lett finner en flott bar, som passer inn i innredningen din. Med vårt utvalg av barstoler og barbord kan du lett sammensette den hjemmebare du ønsker. Gå på oppdagelse i vårt sortiment og la en bar danne rammen om den neste festen din.

Hjemmebar selges!

En bar er koselig og deilig å ha i boligen sin. Den innbyr til lekre snacks, gode cocktails og deilig samvær med familie og venner. En bar i hjemmet er perfekt til deg, som elsker å underholde gjestene dine og har et aktivt sosialt liv. En kveld med fotball blir ennda koseligere når det serveres øn, popkorn og snakcs fra en ordentlig bar. Når du har valgt den nye baren du gjerne vil ha, betaler du lett på nettbutikken.
Vi leverer rett hjem på døren din innenfor 10 arbeidsdager. Vi gleder oss os over at du snart får muligheten for å underholde vennene dine i etn flott og koselig bar.