Svart nattbord

Skap et tidløst og moderne look i soverommet ditt, med et svart nattbord. Våre svarte nattbord passer til hver en smak. Finn ditt nye nattbord hos oss.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Svart nattbord

Det er en rekke ting man kan få bruk for når man ligger i sengen. Det kan blandt andet være en vekkeklokke, telefon, servietter osv. Ved hjelp av et svart nattbord kan man sørge for, at disse tingene har et fast sted, hvor de kan ligge, når man ligger i sengen. Da slipepr man rot på gulvet ved siden av sengen, og å skulle opp av sengen for å hente tingene. Det er en rekke fordeler ved å ha et lite bord ved siden av sengen, derfor er det svært populært blandt nordmennene. Nettopp personaliteten av denne typen av bord har også gjort, at det er et stort utvalg av forskjellige typer å velge imellom. Derfor er det mye å ta stilling til, når du leter etter et nytt nattbord til soverommet ditt. Men hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av svarte nattbord, som vil pynte i ethvert soverom.

Hvorfor et svart nattbord?

Svart er en farge, som på én gang er moderne og klassisk. Den svarte fargen går igjen i mange hjem, fordi den er neutral og skapet et tidløst look. Desuten er det lett å matche svart med andre farger, så hvis du fx har fargerik kunst på veggene eller et kulørt sengeteppe, kan det være en god idé å plassere et svart nattbord ved siden av. På den måten er du sikker på å få en farge, som ikke bare passer inn i soverommet, men som også gir et moderne og strømlinet preg. Vi har både vanlige svarte nattbord, svarte høyglans nattbord og antikke svarte nattbord, både med skuffer, dører osv.

Få bordet ditt til en god pris

Når du handler i en nettbutikk som vår, ser man ofte at prisene er mye billigere end i fysiske butikker. Det skyldes, at vi som nettbutikk ikke har utgiftene til lokaler, renhold, salgspersonell osv. som en fysisk butikk har. Derfor kan vi presse prisene på produktene våre helt i bunn, så du får mye for pengene, når du handler hos oss. Uansett hvilket nattbord du velger, får du det til en god pris hos oss!