Høyseng

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Smarte høysenger til barnerommet

Er det på tide å investere i en ny seng til barnerommet? Da kanskje du skal kaste et ekstra blikk på de smarte høysengene i det store utvalget vårt av gode og prisvennlige senger til barnerommet. denne typen senger er til deg, som ønsker å gi barnet ditt et sted å sove, samtidig med at plassen i barnerommet blir utnyttet opptimalt. De fås mange varianter, så du lett kan finne nettopp den, som passer best til barnet ditt, og ditt eget behov. Du kan derfor med ro i sinnet se nærmere på vårt store utvalg av praktiske og flotte høysenger til rimelige priser, hvis du mangler en ny seng til barnerommet.

Senger med praktiske funksjoner

Med en høy seng får du mye mer end bare en seng. Dette ser du raskt, hvis du ser nærmere på de forskejllige sengene i det store sortimentet vårt. Fx. får du en høyseng med innbygget kosekrok med sofa og skrivebord under, så du får ét møbel med tre anvendelsesområder. Det er genialt hvis man ønsker å utnytte plassen i soverommet best mulig - og hvem vil ikke det? Høysengene våre fås også med muligheter for oppbevaring så som skuffer og skap under sengen, så det er et sted å gjøre av alle de klærene og lekesakene, som et barn typisk har. Desuten finner du senger med ekstra foldemadrasser, så det er lett å gjøre klar, hvis barnet har en venn eller venninde sovende. Høysengen fås med mange praktiske funksjoner, så du får mer end en seng for pengene, når du velger å kjøpe ditt barns nye seng hos oss.

Tilbud på gode høysenger

Hos Møbel24.no synes vi ikke at det skal koste en formue å leve godt. Derfor kan du finne smarte høysenger i utvalget vårt til veldig rimelig priser. Du kan finne en seng som passer perfekt til dine og ditt barns behov, samtidig med at du ikke behøver å betale en formue for det. Hvis du er en av de, som ønsker å gjøre en god handel på en høyseng, hvor du er sikker på å få mest mulig for pengene, så skal du velge å kjøpe den nye sengen din hos oss. Samtidig kan du være sikker på å få en seng i en god kvalitet hos oss, fordi alle møblene våre er ettersjekket med hensyn til kvalitet, før de får lov å inngå i sortimentet vårt. Så uansett om du leter etter en seng med plass til oppbevaring, eller om du går for en høy seng med sofa og en kosekrok under, finner du den med garanti hos oss.