Uttrekksseng

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Uttregksseng

Det ksoelig å sove sammen med andre mennesker, man holder av. Derfor er det ikke så rart at barn og ungdom ofte har venner og venninder sovende hos seg, når de er sammen. Det kan fort bli et større prosjekt hver gang, hvis man skal re opp med madrasser eller ekstrasenger. Det finnes det heldigvis råd for - Nemlig en uttrekksseng.Her får man alle fordelene ved en dobbeltseng. fordi det kan sove 2 mennesker, men en uttrekksseng tar kun det halve af plassen til hverdag. En uttrekksseng kan nenmlig det, som fremgår av navnet - trekkes ut og inn. Derfor tar sengen kun samme plass som en dobbeltseng når man faktisk trenger det, og derved undgår man å bruke unødig plass på en stor seng i hverdagen. Derfor kan du vurdere en uttrekksseng, hvis du ønsker en smart plassbesparende løsning.

Flotte uttrekssenger i kvalitet

For oss hos Møbel24.no er det viktig at kundene våre, alltid er fornøyde med det kjøpet de gjør hos oss. Vi setter en ære i kun å forhandle senger og andet inventar, som lever opp til våre egne stramme kvalitetskrav. Derfor kan du uten problem handle hos oss og forvente, at det, som dukker opp, er fremstilt i den høyeste kvaliteten. Desuten vet vi også, at designet betyr veldig mye. Derfor finenr du hos oss massevis av flotte uttrekkssenger, som passer inn i de fleste rommene. Vi har desuten en smart løsning med uttrekksseng, som samtidig har en stor skuff til oppbevaring. I denne skuffen kan man for eksempel oppbevare et ekstra sett sengetøy, som sikrer at det er raskt og lett å re opp til en overnattende gjest. Så hvis du har barn eller ungdom, som ofte har venner sovende over, eller har du selv lyst på en uttrekksseng, er vårt store utvalg av nettopp denne typen sengen det helt rette stedet å starte.

Værdi for pengene

Selvom vi sørger for, at alle våre produkter er i orden kvalitetsmessig, behøver du ikke betale i dyre dommer for å få tak i en av dem. Det er nemlig en av fokuspunktene våre, at prisen skal være så lav som mulig. Selvom en seng er et sted, hvor man bruker mye tid, har man ikke nødvvendigivs lyst til å betale i dyre dommer for den. Hos oss er du sikker på å få mye for pengene, når du kjøper en uttrekksseng.