Barnekommoder

Mangler du oppbevaringsplass i barenrommet? Hos oss får du flotte barnekommoder med fokus på funksjonalitet og design.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Alle barnekommoder

Et barn har mange ting, så som klær, lekesaker, bøker osv, og derofr er det bruk for god oppbevaringsplass i barnerommet. Hos oss finner du et stort utvalg av barnekommoder, som skaper ekstra oppbevaringsplass i barnerommet. Kommoder er som bekjent gode å oppbeavre klær i, men de kan også brukes itl å oppbevare ekstra sengetøy, lekesaker osv. Med en av kommodene fra oss, får du ikke bare ekstra oppbevaringsplass, men også et flott møbel, som passer perfekt inn i alle hjem og hvert et barnerom. Hvis du synes det trengs ekstra oppbevaringsplass i barnerommet, er det det store utvalget vårt av barnekommoder du bør se nærmere på.

Oppbevaring på barnerommet

Leker har det med å hope seg opp på barnerommet sammen med barnas herlige og fantasifulle skaperverk og alt det spennende de fyller hverdagen med. Det kan fort bli rotete på rommet og det er derfor behov for gode oppbevaringsmøbler - både på barne- og ungdomsrommet. Det må gjerne være møbler som er robuste og kan holde til barnas bruk, og så skal de være praktiske og lette å gjøre rene.

Kommoder skaper oversikt

Kommoder og skuffer er fantastiske til å få en oversikt over alt det som ellers lett kan lage kaos. Ha en skuff for hver type ting, sånn at det er en type leker i en skuff, noe annet i den neste, en skuff til samleobjekter og en til kreative oppfinnelser. Det gjør det lettere å lære barna år rydde opp, og når skuffen er full, er det en god ide å sortere og prioritere. Dessuten er skuffer lette å håndtere for barn, fordi det er skuffen, ikke barnet, som bærer vekten av innholdet. Vi har et fint utvalg av kommoder til barne- og ungdomsrommet - alle i god kvalitet, praktiske og lette å rengjøre.