Spisebord med uttrekk

Se vårt store sortiment av praktiske spisebord i alle størrelser med uttrekk, så du får plass til å ha hele familien på besøk. Her får du god service og rask levering
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Spisebord med uttrekk

Det er stor forksjell på hverdag og fest i de fleste familiene, derfor er det smart med et spisebord med uttrekk. Da har du nemlig muligheten for å utvide antallet av sitteplasser uten, at du må kjøpe nye bord. Du kan med et spisebord med uttrekkk lett forvandle spisebordet ditt til et eksklusivt festbord. Et bord med tilleggsplater er veldig funksjonelt, fordi det gir deg fler muligheter i innredningen din med ett og samme produkt. Vi har fler typer spisebord med tilleggsplater, hvor du kan tilføye en ekstra plate i endene eller i midten av bordet. Hvilken type som er best til boligen din, er et spørsmål om plassen i hjemmet ditt.

Bord med tilleggsplater

Det er ideelt for deg med små rom, å kjøpe et spisebord med uttrekk. Når du får besøk av familie og venner, så legger du bare den praktiske tilleggsplaten i bordet. På den måten har du lett plass til flere rundt bordet ditt. Tilleggsplatene er fremstilt i samme design, materiale og farge som resten av bordet. Du behøver derfor ikke å dekke bordet med en duk, når du legger ved platen. Bestill bordet dit nå, ta fordel av god service og rask levering.