Ovalt spisebord

Vi har både et ovalt spisebord med uttrekk og andre billige ovale spisebord i vårt sortiment. Vi leverer på døren i hele Norge.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Ovalt spisebord

Et ovalt spisebord er et veldig praktisk alternativ til tradisjonelle firkantede eller moderne, runde spisebord. denne formen kombinerer fordelene ved begge typer. Et spisebord er et viktig møbel i hjemmet ditt. det er her du spiser middag, her du holder selskaper og her du spiller med barnene. Kort sagt bruker du spisebordet ditt til mange forskjellige ting. Derfor skal det være holdbart og praktisk. Det er viktig, at et ovalt spisebord passer inn i resten av innredningen din. Heldigvis for deg, har vi forskjellige typer av ovale spisebord i sortimentet vårt. Vi har også et ovalt spisebord med uttrekk til deg som gjerne vil kunne invitere flere gjester.

Fordelene ved ovale spisebord

Ovale spisebord kombinerer det beste fra både runde og rektangulære bord i én form. Når plassene rundt det ovale bordet er fyldt, er det fortsatt mulig å se hverandre i øynene. Det er inggen bordende, dette betyr at alle er "like". Det er blandt andet derfor, du ofte ser ovale bord i møtelokaler og ved forhandlinger. Det er mer behagelig og mer dialoginnbydene. Et bord uten skarpe hjørner er også mer barnevennlig. Uansett hvilken type bord du foretrekker, så har vi sikkert ditt neste ovale spisebord.