Benker

Har du et sted å sitte i entreen? Med en sittebenk får du ikke bare et sted å sitte, men også et flott møbel til entreen eller gangen.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

La en benk invitere til et liten pust i bakken

Det er som om benker roper på en og inviterer til en liten pust i bakken. Har du prøvd å sette deg på en benk i byen eller i parken, og for en kort stund bare sett på at verden passerer? Det er deilig og gir en liten stund med stillhet og nærvær i et travelt liv.

Prøv en innendørs benk

Det samme gjelder for en innendørs benk. Prøv f.eks. å plassere en benk i et gangareal eller i entréen, som man ofte bare skynder seg gjennom på vei til et annet sted. Her kan en innendørs benk sende et klart signal om å sette ned farten og ta seg en liten hvil.

Benk med skuffer

Et opplagt sted å plassere en benk er i entréen, særlig når du har barn. Her kan de sette seg og ta på seg sko, og hva er bedre enn en benk med skuffer til oppbevaring av alle småtingene man må ha med seg på veien. Hva med f.eks. en benk med skuffer til hvert familiemedlem. Så har hver især en liten skuff til skjule alle de tingene som ellers ligger og lager rot, som luer, hansker, skjerf, nøkler osv. På den måten er det lett å holde orden og alle vet hvor de har sine ting