Futon

Finn den nye futon sengen eller futon sovesofaen iblandt vårt store sortiment. Her får du super service og rask levering på døren.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Futon Sofa, futon seng eller futon sovesofa?

Kjært barn har mange navn, uansett hva du kalder den, så blir du med sikekrhet glad for Futonen din. Når du ønsker den rette blandingen av stil, funksjonalitet og pris, er den det perfekte valget til stuen, barne- eller gjesterommet. Vi har mange forksjellige designs, så uansett hvilken stil du foretrekker, så har vi en futon seng som passer inn i hjemmet ditt. En Futon sovesofa er et godt valg for mange, fordi den kan fungere som en sofa og en god seng. Dette er helt perfekt til gjester, men den kan også brukes som fast seng. 

Billig futon i god kvalitet

Når du kjøper en futon seng hos oss, så er du sikret å få en god og rimelig futon. Vi har den samme gode kvaliteten, som kjenner til fra tradisjonelle møbelbutikker, men fordi vi utelukkende forhandler møbler på nett og derved sparer på driftsomkostningene, kan vi skru prisn i bunn. Vi ønsker bare å forhandle produkter i en høy kvalitet, derfor utvelger vi kun de beste produktene til sortimentet vårt. Deu kan derfor være trygg ved at med møblene våre, så har du flotte møbler i mange år.