Skrivebord barn

Flotte og praktiske skrivebord til et hvert barnerom. Hos Møbel24.no finner du skrivebord til barn i en høy kvalitet.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Flotte og praktiske barneskrivebord

Har barnet ditt et godt sted å sitte, når han eller hun gjør lekser, spiller data eller noe annet? Hvis ikke, da kan det være ne god idé å investere i et barneskrivebord og en god stol, så barnet kan sitte godt. Hos oss finner du et stort utvalg av barneskrivebord av alle typer, så det finnes med garanti også et bord til sønnen eller datteren din. Slik får barnet ditt sit eget sted, hvor han eller hun kan gjøre forskejllige ting, såsom å gjøre lekser, tegne en tegning med venner eller venninder. Hos oss finner du barneskrivebord, som ikke bare er praktiske, flotte og utarbeidet i gode materialer, men du får dem også til en super pris. Vårt utvalg er derfor det rette stedet å starte, hvis du ønsker å investere i et skrivebord til barn.

Forskjellige skrivebord til børnerommet

Det skal være plass til en arbeidsplass både på barne- og ungdomsrommet. Skolebarna må ha et sted å gjøre lekser, og barna skal også gjerne ha et sted der de kan utfolde seg og være kreative, der de kan trekke seg tilbake og ha ro og fred til å fordype seg i ting - og kanskje også til å få litt tid for seg selv. Vi har et godt utvalg av skrivebord, arbeidspulter og pc-bord i vårt sortiment som er perfekt både til barn og ungdommer. Noen av dem kan høydejusteres, andre har mye oppbevaringsplass, og felles for alle er god kvalitet.

Flotte skrivebord

Skrivebord og pc-/databord fås i talløse varianter og design, og de fleste er designet ut fra et ønske om at de skal være praktiske og funksjonelle i forhold til bruksområde og at de ofte plasseres på et kontor. I tillegg til disse, har vi også et lite utvalg av skrivebor der det estetiske og design, så de passer inn i stil med andre av våre møbler. Derfor kan vi også tilby flotte skrivebor som matcher en minimalistisk stil, kolonistil og antikk stil.