Barnehylle

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Alle barnereoler

Ligger det masse ting og roter på gulvet i barnerommet? Da kanskje du burde investere i mere oppbevaringsplass i barnerommet, så alle disse tingene har et sted å ligge. Hos oss finenr du et stort utvalg av barnereoler, som ikke bare gir deg ekstra plass til oppbevaring av akkurat det du mangler, men som også passer inn i barnerommet. Så uansett om det er lekesaker, som det ikke er plass til, eller bøker som hoper seg opp i stakkevis, kan du med fordel ser nærmere på utvalget vårt av barnereoler, hvis du trenger oppbevaringsplass på barnerommet. Felles for alle reolene er den høye kvalitten, som du får til en veldig rimelig pris.

Praktiske reoler til barnerommet

Akkurat som når man kjøper hus og omkvedet er "Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet", så er omkvedet for innredning av barnerommet "oppbevaring, oppbevaring, oppbevaring" - lettvint og praktis for barna, men også de voksne. Hos Møbel24 har vi mange praktiske hyller og reoler som er perfekte til barnerommet. Reolene finnes i mange forskjellige størrelser, alt etter behov - og med plass til de smarte og letthåndterlige stoffkurvene som kan kjøpes separat.

Stil på ungdomsrommet

Mørke tresorter som palisander, teak og valnøtt har blitt trendy igjen - også blandt de unge. Det avspeiler seg også i vårt sortiment av hyller og reoler til ungdomsrommet, hvor vi har et riktig godt utvalg av reoler i stilfullt og enkelt desing i valnøtt- og plommetre-look. Reolene finnes i forskjellig høyde og bredde, og dybden er perfekt til permer, så disse reolene passer got til studenter eller til kontoret, men egner seg også ypperlig til oppbevaring, og pynter opp i rommet.