Hjørnebord

Mangler du et nytt praktisk hjørnebord? Se vårt store utvalg av flotte sidebord i forskjellige materialer og designs her.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hjørnebord

Et hjørnebord i stuen kan være både dekorativt og praktisk. Praktisk fordi det utnytter plassen i stuen opptimalt, og lett fungerer som avsettningsplass ved sofaen. Man ser ofte et hjørnebord i forbindelse med et 2+3 sofa arrangement, hvor man på den måten utnytter det rommet som sofaene skaper. HEr kan du lett plassere en flott lampe, plante eller stearinlys som gjør avslapning i sofaene lidt koseligere. Et bord i hjørnet behøver ikke være andet end en flott dekorativ figur eller en fruktskål for at det kommer til sin rett. Med det riktige bordet, skaper du harmoni og sammenheng i bolig innredningen.

Billige og flotte hjørnebord

Hos Møbel24.no finenr du et godt utvalg av hjørnebord, i forskjellige materialer, modeller og farger. Vi bestreper oss på, å ha et utvalg, som gjør, at du lett kan finne det hjørnebordet, som passer inn i stuen din. Vi sørger alltid for, at vår bord fås til konkurransedyktige priser, og at de er produsert i en høy kvalitet. På den måten får du den beste handlen. Våre hjørnebord passer godt med resten av våre møbler, slik at du lett kan innrede hjemmet ditt i samme stil. Vi leverer selvfølgelig møblene dine på døren.