Her finner du svar på eventuelle spørsmål du måtte ha i forbindelse med ditt kjøp hos Møbel24.no

 

Generelt

1. Har dere et showroom, hvor jeg kan se varene utstilt?

For å holde omkostningene nede, så vi derved kan tilby våre produkter til en så fordelaktig pris som mulig, har vi ingen fysiske butikker og handler utelukkende over nettet. Vi leverer på døren i hele Norge.
 

Levering

1. Hvor lang er leveringstiden, fra jeg bestiller varene, til de kan forventes levert?

 
Hvor raskt forsendelsen kommer frem, er avhengig av hvor i landet du bor. Vi sender varer hver onsdag. Leveringstiden er oppgitt under produktinformasjon. 
Leveringstid er veiledende, da der kan oppstå forsinkelser under transport.
 
Speditøren tar kontakt med deg enten på telefon, eller på sms/e-post med en foreslått leveringsdag. Passer denne dagen deg ikke, er det viktig at du kontakter speditøren samme dag, for å avtale levering en annen dag, som passer deg bedre.
 

2. Hva skjer, hvis jeg ikke er hjemme på leveringsdagen?

 
Hvis du ikke er hjemme på leveringsdagen, blir varen(e) kjørt til nærmeste fraktsentral, hvor du enten kan hente varen selv, eller avtale en ny utkjøring med oss.
En ny utkjøring må du betale for selv. Alternativt kan det avtales at varen kan settes igjen i f.eks. garasjen din uten mottakerkvittering (for mer info, les kjøpsvilkårene under levering).
 

3. Hva skjer, hvis sjåføren ikke kan levere varen(e) på leveringsdagen?

 
Dersom leveringen av varen(e) blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi får informasjon om det, sammen med informasjon om når leveringen eventuelt kan skje.
 

Betaling

 

1. Er det sikkert å betale med kredittkort på www.mobel24.no?

 
Ja, betalingssystemet Onpay er en stor og anerkjent betalings-gateway.
Overføringen av pengene skjer med en SSL-kryptering. Dette innebærer at ingen uvedkommende kan se eller få adgang til dine kortopplysninger.
 

2. Jeg har problemer med kortet mitt, kan jeg overføre betalingen direkte i stedet?

 
Ja, ta kontakt med oss på tlf. 31 01 58 88 eller e-post: info@mobel24.no, så vil vi hjelpe deg. Du har også mulighet for å sende oss en e-post, hvor du skriver hva du ønsker å kjøpe + din kontaktinformasjon.