Seng 140x200

Stort utvalg av flotte senger i 140 x200 cm, med eller uten oppbevaring. Hos Møbel24.no, får du alltid rask levering på døren med et smil.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Seng 140x200

Trenger du en ny seng 140x200? Sengene våre et av de steden vi bruker langt størstedelen av tiden vår. Derfor er det viktig at man ligger godt i sengen sin og ikke opplever sjener som gir dårlig søvn, værkende ledd eller vondt i hodet. UAnsett om du skal ha en ny seng i forbinnelse med et helt nytt soverom, eller du bare ønsker å skifte ut den gamle sengen, kan du med fordel starte jakten på en 14x200 sen i det store utvalget vårt. Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av senger i størrelsen 140x200, hvor det er fokus på kvalitet og komfort. Vi har håndplukket produktene våre, slik at vi kan stå innenfor kvaliteten og designet. Du kan uten stress handle hos oss, når du skal ha en seng i størrelsen 140x200.

Gode sengerammer 140x200

Hos oss finner du et stort utvalg av både senger og sengerammer i størrelsen 140x200, som kan garantere deg og partneren din en god natts søvn. Men når det kommer til senger, er det ikke bare komforten som spiller en rolle. Designet skal også være flott, så det passer inn i soverommet og ser bra ut. Derfor kan du det utvalget vårt finne 140x200 senger og sengerammer i mange forksjellige designes, slik at du også finner en, som faller i din smak. De forskjellige stilene gjør det desuten mulig for deg å velge en seng, som passer med resten av soverommet og hjemmet ditt. For en lav pris, finenr du en flott og god dobbletseng hos oss, som med garanti blir glad for. Derfor kan du starte jakten hos oss, når du skal på utkikk etter en ny seng eller sengeramme med størrelsen 140x200cm.

Seng med fokus på ditt behov

Vi hos Møbel24.no ønsker å kunne tilby møbler, som ikke bare er gode og i høy kvalitet, men som også passer til dine individuelle behov. Det betyr, at vi i vårt sortiment har en rekke møbler med spesielle features, som gjør hverdagen lidt lettere. For eksempel har vi en seng 140x200 med innbygd oppbevaring. Her utnyttes plassen under sengen til skuffer og skap, så du kan oppbevare akkurat det du trenger. Det er genialt for det, som har problemer med å få plassen til å rekke, eller bare ønsker å få orden i sakene. Slik finner du et smart løsning, som passer nettopp deg, når du handler hos oss. Har du spørsmål til sengene eller sengerammene våre 140x00 eller noe helt annet, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 31 01 58 88.