Rundt sofabord

Stort utvalg i flotte runde sofabord. Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp. Levering i hele Norge.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Rundt sofabord

Leter du etter et flott, rundt sofabord, da bør du la deg inspirere av vårt store utvalg. I de fleste stuene står det et sofabord, fordi det er praktisk og et must-have. Når du skal finne det riktige bordet til stuen din, så er det mange ting du skal ta høyde for. Det skal passe med sofaene, både i høyden og i utseendet. Et rundt sofabord er praktsik, spesielt for familier med småbarn, fordi det ikke er noen skarpe hjørner, de små kan slå hodet på. Et rundt bord tar heller ikke så mye plass i rommet - Dette gjør det ideelt til mindre rom eller sofaområder.

Runde bord i høy kvalitet

Hos Møbel24.no sørger vi alltid for at våre møbler er av høy kvalitet. Det betyr at du med et rundt sofabord fra oss får et bord som kan brukes i mange år fram. Vi har kun bord som holder til daglig bruk. Vi har runde sofabord i mange forskjellige materialer, som marmor, glass, tre osv. Vi har også bord i forskjellgie størrelser. Det skulle derfor være lett for deg å finne nettopp det bordet som passer inn i hjemmet ditt.