Glass sofabord

Vi har et bredt utvalg av glass sofabord hos Møbel24.no Finn et moderne sofabord med glassbordplate til stuen.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Sofabord i glass

Et sofabord er bra å ha. Det er stedet man løfter kaffekoppen, legger fra seg avisen eller har lys stående. Desuten utfyller det tomrommet som ofte er foran sofaen. Derfor er det ikke så rart at langt de fleste nordmennene har eller ønsker å ha et sofabord til sofaen eller sofagruppen sin. Det er ikke det samme hvilket sofabord man velger. Hvis man får kjøpt et som ikke passer inn i stuen eller til sofaen, kan de msite effekten sin å bli en mindre pen detalj i rommet. Leter du etter et sofabord, i et klassisk design, som passer i langt de fleste hjemmen, kan du velge et sofabord i glass. Den enkel stilen og formen passer inn i stort sett alle hjem og tar ikke for mye plass. Hos oss finner du et stort utvalg av elegante og stilfulle sofabord i glass.

Stort utvalg av sofabord i glass

Et sofabord i glass kan være mange ting, hvilekt du også ser hvis du ser nærmere på utvalger vårt. Vi har selvfølgelig klassiske sofabord i glass med en glassplate oppå en fot i metall eller tre. Vi har også trebord med en glassplate under eller vanlige sofabord med en glassoverflate. Derfor vil du med garanti finne noe du liker og som passer inn i stuen din, i sortimentet vårt. Uansett om du leter etter et lite, rundt bord eller et større firkantet bord, så finner du det hos Møbel24.no. Mangler du det perfekte, elegante, moderne, og tidløse sofabordet i glass til stuen din, er utvalget vårt det rette stedet å lete.elegante, 

Kvalitetsbord til gode priser

Vi har sofabord i glass til veldig rimelige priser, men det betyr ikke at vi går på kompromiss med kvaliteten! Åssen kan det la seg gjøre? Jo det skyldes at vi ikke har noen fysisk butikk, og at det derfor er mulig å presse prisene helt i bunn. Når du handler sofabord i glass hos oss, kan du derfor føle deg helt sikkert på å få mye for pengene.