Svart sofabord

Hvis du leter etter et flott svart sofabord har vi det du leter etter! Kom inn og se vårt store utvalg. Her er du garantert god service og rask levering.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Svart sofabord

Et svart sofabord er stilfuldt, elegant og praktisk i stuen din. Det blir et sentralt omdreiningspunkt i stuen din. Hos oss vil du alltid finne forskjellige varianter, hvor du både kan finne svart høyglans, svart romantisk og mange fler flotte sofabord. I jakten på det perfekte bordet til stuen, skal du ta hensyn til forksjllige ting: Passer høyden med sofaen? Hvilket material passer til behovet ditt og den boliginnredningen du har nå? Mangler du hyller og skuffer under bordet? Uansett hva, så har vi et flott og holdbart bord itl deg.

Det er lett, å handle hos oss

Det er viktig å bestemme seg for åssen du vil bruke et svart sofabord i innredningen din. Skal det brukes til å plassere mat og drikke på imens du koser deg foran tv´en? Eller er du på utkikk etter et stilfuldt bord med plass til dekorasjoner og pynt? Kanskje det skal brukes til begge deler? Fordi sofabord, kan ha så mange forskjellige funksjoner, har vi hos Møbel24.no sørget for å ha et stort utvalg, slik at du har noe å velge imellom. Det er lett å kjøoe et svart sofabord hos Møbel24.no. Vår brukervennlige nettbutikk, guider deg videre, når du har lakt produktene i kruven. Vi leverer naturligvis rett på døren.