Marmor sofabord

Se vårt sortiment av sofabord med marmor bordplate. Du kan bestille marmor sofabord på nettet og få det levert på døren.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Marmor sofabord

Et sofabord i marmor er en av tidenes mest populære innredningstendenser. Det passer perfekt i den nordisk einnredningen, som er inspirert av det naturlige. Et marmor sofabord er utrolig flott sammen med andre naturlige materialer, som tre og kobber. Det er veldig moderne med kontrastfyldt innredning, hvor man kombinerer naturlige materialer med industri som krom. Ekte marmor er både tungt og dyrt, så vi har valgt å selge bord i glass med marmor print. Den eneste forskjellen for deg er at du lettere kan flytte på bordet, fordi det veier mye mindre. Med våre marmorbord er du sikker på å ha en moderne stilfuld innredning.

Møbler til konkurransedyktige priser

Hos Møbel24.no har du mulighet for å innrede hjemmet ditt etter den nyeste boligmoten, men vi har også mange klassiske boligelementer i flere av våre designs. For deg betyr det at du alltid kan finne de møblene som passer inn i boligstilen din. Når du handler hos oss, er du sikker på å få levert møblene dine raskt og lett. Kjøp marmor sofabord hs oss og du kommer itl å ha et flott bord i mange år. Vi går nemlig ikke på kompromiss med kvaliteten, selvom vi selger møbler til konkurrensedyktige priser.