Gjesteseng

Stort utvalg av smarte funksjonelle gjestesenger. Hos Møbel24.no får du alltid service i toppklasse og rask levering.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Gjesteseng

Har du noensinde manglet en gjesteseng? Det er oftere, end man går og tror, at en gjesteseng kan bli nyttig. Uansett om man er barn, ung elelr voksen, henner det at man har venner på besøk, som blir til sent. Det kan raskt legge en demper på en ellers morsom kveld, at det er noen som har lang vei hjem, eller som skal kjøre. Det problemet kan man helt undgå, hvis man har en gjesteseng, hvor gjestene sine kan overnatte, når de er på besøk. Ikke bare vil de slappe av mer, når de vet at de ikke skal kjøre hjem for å sove, men kvelden kan også fortsatte til lenge ut på natten. Derfor kan du med ro i sinnet investere i en gjesteseng, hvis du ønsker å kunne tilby gjestene dine en seng for natten, når de kommer på besøk. Vurdere du å kjøpe en gjesteseng, kan du uten problem se nærmere på det store utvalget av forskjellige gjestesenger, du finenr hos Møbel24.no

Senger til hvert et behov

Hos oss vil du finne et stort utvalg av forskejllige gjestesenger, så du kan velge nettopp den som passer til behovet ditt. En dobbetseng kan være et godt valg som gjesteseng, men den kan også ta opp mye plass i et rom. Derfor kan du hos oss både finne vanlige dobbeltsenger og enkeltsenger, som kan slås ut etter behov. Vi har også smarte gjestesenger. hvor det samtidig er innbygd plass til oppbevaring. Slik behøver gjestesengen ikke ta opp unødig plass, men kan være et sted, hvor du kan legge fra deg sengetøyet, klær, bøker, mapper og hva du ellers kan ha bruk for å oppbevare. Slik finner du lett en gjesteseng hos Møbel24.no, som ikke bare står klar når gjestene dine trenger den, men som også kan brukes til oppbevaring, når den ikke blir brukt.

Gode priser på gjestesenger

Vi skjønner utmerket at du ikke ønsker å bruke en formue på en seng, som blir brukt sjeldent. Derfor vil du hos oss finne billige gjestesenger, som ikke går på kompromiss med hensyn til kvalitet. De billige enkeltsengene lever som alle de andre møblene våre opp til våre høyekvalitetskrav, og derfor vil du føle at du får mye for pengene, når du handler gjesteseng hos oss. Du er selvfølgelig velkommen til ringe til kundeservice på telefon 31 01 58 88, hvis du har spørsmål til gjestengene våre eller andre produkter.