Sengeramme

Kjempe utvalg av flotte sengerammer i forskjellige materialer. Hos Møbel24.no får du alltid super serivce og rask levering.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Sengeramme

Finn din nye seng og sengeramme hos Møbel24.no. Sengen er det stedet, hvor vi bruker størstedelen av tiden vår. Uansett om vi ligger alene eller sammen med partneren vår, er det viktig at man ligger godt. Desuten er det også best, hvis man har et soverom, som er deilig å oppholde seg i. Derfor er det en god idé å sette fokus på designet, når man lager soverommet sitt. Uansett om du skal ha laget et helt nytt soverom eller bare trenger en ny seng, er sengerammene våre det oplakte valget til soverommet ditt. Vi har sengerammer til hver en smak, både enkelt- go dobbeltsenger, og vi har også mange fine og morsomme sengerammer til barnesrommet. Sist med ikke minst har vi sengerammer med skuffer under, slik at du kan slå to fluer med et smekk, og bruge sengen til oppbevaring. Uansett hvilken løsning du går for, kan du altså med fordel starte ditt søk etter den perfekte sengerammen hos oss.

Alt innenfor sengerammer

I vårt utvalg av sengerammer finner du alt innenfor sengerammer. Vi har sengerammer i mange forskjellige størrelser, både sengerammer 180x200, sengeramme 160x200 og sengeramme 140x200. Slik finner du den perfekte sengerammen hos oss, uansett hvor stor sengen din er. Vi har desuten en rekke forskjellige designs, så valget ditt kan være med til å sette et personlig preg på soverommet ditt. For eksempel har vi sengerammer med hovedgjerde, som ser flott ut i soverommet, som er holdt i en klassisk stil. Desuten har vi sengerammer i forskjellige tresorter, så du kan velge presis det looket, som du ønsker deg. Er du en av de, som har problemer med å få plassen til å rekke langt nok i soverommet, har vi desuten det opplakte valget til deg. Hos oss finner du sengerammer med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du trenger. Blandt andet bøker, lekesaker, senegetøy, eller hva du ellers har behov for å oppbevare. Uansett hvilket resultat du ønsker, kan du med garanti finne frem til den rette sengerammen hos oss.

Rammer til en rimelig pris

Hos Møbel24.no har vi forståelse for at du ikek ønsker å betale overpris for en sengeramme. Derfor kan du få alle sengerammene våre til en rimelig pris, hvor du får veldig god kvalitet og flott design for pengene. Når du leter etter rimelige sengerammer, er Møbel24.no det helt rette stedet å starte. Skulle det oppstå et eller flere spørsmål til de lave prisene våre er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.