Spisestue

En spisestue er et sentralt sted i hjemmet ditt. Her samles familie og venner for å dele en god middag ved spisebordet. Vi har et stort utvalg av produkter til spisestuen, som spisegrupper, spisebord, spisestuestoler, vitrineskap og skjenker i mange forskjellige stiler.

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Spisestue

Spisestuen er et sentralt sted i ditt hjem. Her samles familie og venner for å dele en god middag rundt spisebordet. Vi har et stort utvalg av produkter til spisestuen, som spisestuer, spisebord, spisestoler, vitrineskap og skjenker i mange forskjellige stilarter.

Det moderne hjemmet

Til det moderne hjemmet tilbyr vi flere forskjellige møbelserier. De kjennetegnes av et slankt design, som gir et minimalistisk inntrykk. Spisebord i svart eller hvit høyglans med forkrommede ben kombineres med sorte eller hvite spisestuestoler med understell i børstet stål. I tillegg har vi naturligvis et stort sortiment av passende vitrineskap og skjenker i høyglans, som vil gi spisestuen et gjennomført uttrykk.

Det klassiske hjemmet

Til det klassiske hjemmet har vi flere serier som gir spisestuen et rustikk utseende. Her har vi Amaretta serien, som fås både som sort og hvit, og har som kjennetegn at den har en antikk patinering, og diverse utskjæringer. Serien er produsert i heltre og har en høy kvalitet som leveres ferdig montert. I serien tilbyr vi skjenker, 2-dørs og 3-dørs vitrineskap, spisebord, stoler, tv-bord og salongbord i antikk stil. Man kan også kombinere seriene, f.eks. passer vår nye Rokokko serie perfekt til Amaretta serien. Rokokko serien består av forskjellige spisestuestoler i barokk stil, som fås i hvitt, antikkhvitt eller svart, med eller uten armlener. Der er mange muligheter og et stort sortiment for en hver smak.

Inspirasjon til spisestuen

Bli inspirert til innredningen av din spisestue med vores forskjelligartede møbler. Er du mest til det moderne eller klassiske, du vil finne det helt passende møblet i akkurat din smak under vores spisestuekategori.