Soverom

I soveroms sortimentet vårt finner du senger, klesskap, nattbord, kommoder og madrasser.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Soverom

Soverommet er rommet der du slapper av og kobler ut stress og mas. Uansett hvilken stil du foretrekker å ha på dine soveromsmøbler når du er i gang med innredning av soverommet, så er det viktig, at de forbinder et pent design med en perfekt funksjonalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler til soverommet i forskjellige designer og stilarter. Du finner garderobeskap, nattbord, kommoder, senger og madrasser.

Det moderne design

Vil du gjerne ha et moderne innredet soverom, kan vi tilby dobbelsenger i sort eller hvit høyglans med tilhørende høyglansnattbord. Det er masser av plass til dine klær i et av våre moderne skyvedørsgarderober i svart/hvitt med LED lys i toppen.

Har du bruk for ytterligere oppbevaringsplass, kan du velge mellom de mange kommoder som vi også har i forskjellige stilarter og materialer. Vil du gjemme sengetøy eller noe annet vekk, kan du velge en av våre skuffesenger, som vi har både som dobbelseng eller enkelseng. Du kan også bestille ribbebunn/ sengebunn, springfjærmadrasser og skummadrasser til de forskjellige sengene vi tilbyr. La deg inspirere av vårt produktsortiment i kategorien soverom.