Romdeler

Finn din romdeler i vårt store sortiment. Vi har billige romdelere i mange farger og materialer, bestill online og få rask levering
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Det praktiske møbelet

En romdeler er et praktisk møbel, som kan brukes som vanlig reol opp mot veggen, eller den kan stilles fritt i rommet, slik at den oppdeler rommet. Nettopp fordi det ikke er noen bakbekledning på en romdeler, ser den fin ut fra begge sidene. Den er idéell til dele-rommet eller til større rom, som kan virke mer oversiktlige med en oppdeling. Hos Møbel24.no har vi et stort utvalg av forskjellige romdelere, hvor du kan velge imellom fler forskjellige farger, modeller og størrelser. Desuten har vi et stort utvalg av tilbehør i form av kasser som passer perfekt inn i den typen av hyller. Lekesaker gjemmes lett bort, sammen med bøker, vaser eller hva du ellers kan tenke deg å bruke romdeleren til.

En romdeler er funksjonell og flott opbevaring

Når du får den nye romdeleren din hjem, får du en dekorativ og funksjonell oppbevaringsplass. Den er brukbar til alle typer oppbevaring, hvor bøker, boligtilbehør som vaser, amgasiner og lignende gjør seg utrolig bra. Velg en lav romdeler under tv´en, slik at du har et sted å sette spillekonsollene dine og andet tv-relatert underholdning. Når du bestiller en romdeler hos oss, leverer vi hjem til deg innenfor 10 hverdager. På samme tid kan du evt. også bestille oppbevaringskasser, slik at du får en komplett oppbevaringsløsning med en gang.