Rundt spisebord

Er du på utkikk etter et rundt spisebord med uttrekk eller bare et billig rundt spisebord, se vårt store utvalg på nettbutikken.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Rundt spisebord med uttrekk

Leter du etter et rundt spisebord, da er du kommet til rett side. Vi hos Møbel24.no har et stort utvalg av flotte, runde spisebord i forskjellige farger og designs. Kanskje du like den romantiske stilen med flotte utskjæringer på benene? Eller kanskje du heller vil ha et enkelt bord i freshe farger? Uansett hvad du ønsker, bør du se nærmere på det store sortimentet vårt. Vi har også et rundt spisebord med uttrekk i stilen du foretrekker, slik at du uten problem kan invitere gjester hjem til deg. 

Runde spisebord til små rom

Runde spisebord et spesielt gode i mindre rom, fordi de tar mindre plass. Det kan derfor være perfekt for deg, som vil ha plass til spisning i et lite kjøkken eller stue. Det runde uttrykket er også utrolig trendy, fordi det gir et andet spennede inntrykk end de tradisjonelle, firkantede og ovale. Når du har valgt et rundt spisebord, er det lett for deg, å velge de rette spisesteustole i sortimentet vårt. Vi har alltid møbler, som passer sammen, slik at du lettere kan sammensette møblene dine og innredningen på et flott og stilfuld måte.